Hesap Oluştur

Şifremi Unuttum?

Hakkımızda

Firmamız 26.01.1999 yılında Ankara’da faaliyete geçmiştir. Konusunda uzman yönetimi, IPC sertifikalı insan gücü ve makine parkıyla ISO 9001 Standartlarına uygun kalite sistemini oluşturup, 1500 m2 çalışma sahasında savunma sanayi ve ana sanayi firmalarına DIP ve SMD PCB montajı, eletro-Mekanik montaj, kablaj imalatı hizmeti vermektedir.


Firmamızın kendi imalatı olan PF Takat ve hat Filtreleri MSB Teknik Hizmetler Dairesi Başkanlığından NATO imalatçı kodu almış olup, (T1677 üretici kodumuz) ürünlerimiz NATO Stok nolu olup Başbakanlık ve Başbakanlığa bağlı Bakanlık ve Genel Müdürlüklerin Kripto / Kriz merkezlerinin enstalasyon imalatı MGK kriterlerine uygun olarak yapılmaktadır.

Elsimnet, otomatik dizgi ile elektronik kart üretimi, prototip üretim, özel proses gerektiren üretim, delik içi malzemeli kart üretimi, koruyucu kaplama ve elektromekanik montaj konularında ulusal ve uluslararası standartlarda, geniş makina parkıyla üretim hizmeti veren yan sanayi firmasıdır.

Savunma sanayi, sivil kamu kurumları ve elektronik sektöründe yer alan firmaların tek / çift yüzlü SMD / TH kart dizgi üretim ihtiyacına çözüm ortağıdır.

TOP

hakkimizda